Úgy gondolom, most már elég jól leteszteltem (tük) a mosódió párnát és beszámolót tarthatok az élményekről.
Először is nagyon praktikus megoldás, hiszen nem kell bíbelődni a mosódió szemekkel, 3 mosás és mehet a komposztra vagy a szemétbe. Ettől még esem hanyatt, hiszen a házi főzetem is pontosan ennyire kényelmes megoldás, csak azt löttyintem a mosógépbe.
Mosási hatékonysága megegyezik mindkét előző verzióval. Hátránya, hogy az elől töltős gépekben, ahova a kisebb ruhaneműk (mint pl. a gyerek zokni) bevackolják magukat az ajtónál, oda ez is beragad, így meg ugye a sapononin se oldódik ki hatékonyan. No, aki ezzel a jelenséggel alapból találkozik, annak nem javaslom.
Viszont ez alkalmazható mosogatógépben is! Én begyömöszköltem a tablettatároló rekeszbe és mivel elég kíváncsi voltam mi is történik odabenn, kinyitottam a gépet mosogatás közben. Meglepően sok hab képződött és még tiszták is lettek az edények, viszont kivettem a párnát és feltettem az evőeszköz tároló tetejére, hogy ne ázzon ki teljesen. A második alkalommal nem volt annyi hab, bár tisztává varázsolt. Harmadikat nem mertem vele mosogatni, de nem dobtam ki, lehet, hogy egy könnyű menetet még kipróbálok vele. És most jöjjön a hátránya: az üvegpoharak sajnos foltosak maradnak, így meggyőződtem róla, hogy nem véletlenül tömik a tablettába az üvegkorrózió ellen védő cuccot.
Összefoglalva úgy gondolom, hogy megéri használni, az ár érték arány engem meggyőzött, vagyok annyira lusta, hogy ezt dobáljam a gépbe, főleg a mosógépbe (nekem felültöltős van), mosogatógépem marad a fit Grüne Kraft családnál.

 


 
www.csudadio.hu - Csudadió Kft. - Cserneticsné Tölgyesi Ildikó - info@csudadio.hu - 06-30-460-1025
Bankszámla száma: 12021006-01275547-00100008